Vi åbner snart !
Glæd dig til et inspirerende univers med Koreansk Beauty !

Nyhedsbrev

 • sæt værdi for fri fragt her

  400
 • 0.00 DKK

  Om webshoppen

  Velkommen til en lille verden af meget Beauty!

  It’s a Small World Beauty er baseret på en passion for Asien og beauty. Missionen er at sælge kvalitetsbrands fra Korea og produkter af høj kvalitet, der holder hvad de lover og er en fryd at bruge – også kendt som “K-beauty”

  Hos It’s a Small World Beauty handler det om kvalitet frem for kvantitet. Det betyder, at de brands der introduceres, er nøje udvalgt, baseret på virkning, sundhed, sikkerhed og ingredienser, samt et overordnet krav om at produkterne kommer fra en virksomhed med passion og sjæl. Det første brand vi introducerer er Whamisa. Læs mere om det hypede mærke her.

  It’s a small world beautys 3 værdier:
  Kvalitet… Alt skal være af højeste kvalitet – du kan være sikker på at produkterne hos os, holder hvad de lover.
  Sikkerhed – “Naturlig hudpleje” er et udtryk der ofte bruges, men hvad betyder det? For os betyder det sikkerhed og sundhed. Sikkerhed er ofte overset, men det er essentielt at vores mærker transparent kun har ingredienser der er registreret og godkendt i Europa kommissionens CPNP-register og dermed ikke kan skade mennesker eller miljøet! Det er også vigtigt for os, at sælge mærker der anvender naturens ressourcer og ingredienser bedst muligt.
  Passion – Hele vores koncept er bygget på en passion for Asien – en passion for at tage sig af sin krop og sit udtryk via hudpleje, og på en passion om inderligt at hjælpe kvinder og mænd til den hud de ønsker.

  Personen bag:

  Efter 5 år i detailhandlen i beautybranchen, 3 år i PR beautybranchen, adskillige år i Asien og en stor kærlighed til Koreanske skønhedsprodukter, besluttede jeg mig for at starte en dansk webshop med K-Beauty. Jeg er fascineret af kulturen og måden koreanske kvinder går til /ser på hudpleje. Koreanske mødre har igennem mange årtier oplært deres børn i de mange måder at pleje sin hud, allerede fra en ung alder. Desuden er filosofien at man bruger makeup som supplerende til en smuk hud, i stedet for at dække huden med makeup – der skal ikke være noget at dække!

  Det har været en længere rejse, men med It’s a Small World Beauty er starten kun lige gået. Udover det lækre brand Whamisa, som kan købes nu, glæder jeg/vi os til at introducere flere fantastiske K-Beauty brands. It’s a Small World Beauty består af mig selv, min business partner Jakob Bennike der sidder i Asien, vores webdesigner og en pakkepige. Vi vil alle gøre vores bedste for at hjælpe dig til den hud, du altid har drømt om.

  -Mai Lyngby