Vi åbner snart !
Glæd dig til et inspirerende univers med Koreansk Beauty !

Nyhedsbrev

 • sæt værdi for fri fragt her

  400
 • 0.00 DKK
  Viden om K Beauty

  5 hudpleje-tips til at komme igennem vinteren!

   

  …med fløjlsblød og gennemfugtet hud

  Vinteren har gjort sin entre og det kan mærkes i den tynde fine ansigtshud: rødsprængte kinder, tørre pletter og ubehag efter at havde været udenfor. Det er derfor denne tid på året, hvor det er vigtigt at bruge produkter der ikke alene giver fugt og beskytter mod kulde, men også nærer huden og bibeholder gløden i ansigtet vinteren over. Så på med vanten, det er tid til at wrap up warm!

  It’s a Small World Beauty vejleder dig igennem vinterens måneder med økologiske, parabene-fri og organisk certificerede produkter.

  #1 Waterless skin care – undgå vand i hudpleje og opnå maksimal hydrering
  Det er simpelthen en myte, at vand i produkter fugter! Vand udtørrer de fleste hudtyper og tager plads fra aktive fugtgivende ingredienser som botaniske ekstrakter og olier. Mange producenter bruger vand til at fortynde produkter med, for at kunne sænke prisen, men det gør altså intet godt for din knas-tørre vinterhud. En nyhed på webshoppen er Whamisas Water Cream der er uden vand (navnet er delvist sarkastisk!). Den kommer i en souffle-lignende let konsistens og har blandt andet fermenterede soya-bønner som hydrerende ingrediens. Produktet gennemfugter i dybden uden at det føles som et tykt lag fed creme huden ikke kan ånde igennem. Læs mere her om den nye Water Cream og om Waterless Skincare og pssst… Bruger du koden “waterless” opnår du 10% rabat på den nye Water Cream indtil 1. December 2017.

  #2 Sheet masker redder dagen
  Ud over at få 30 minutter for dig selv i et meditativt ”state of mind” så er sheet masker redningen, hvis din huder er offer for rødme og tørre pletter som resultat af kulden. Vælg en maske der giver et fugt-boost og lad den sidde længere tid end normalt. Gel-maskerne er specielt gode i kolde perioder, da de indeholder mere serum. Brug masker 2-4 gange om ugen – og husk at afsætte tid til et stille øjeblik med absolut selvpleje.
  Økologiske gel-masker til 49kr fås i 3 varianter der giver glød og vitamin-boost, hjælper på rynker og træt hud eller modvirker pigmentfejl og giver fugt-boost.

   


  #3 Peeling
  Man kan hurtigt få lyst til at lægge peelingen på hylden vintermånederne over, men ud over at der hober sig skidt og snavs op, så kan porerne ikke ”ånde”, hvilket vil få en tør vinterhud til at føles endnu værre. Vælg en peeling der ikke er for stærk og gerne en der bidrager til fugt. En nyhed på webshoppen er Whamisa Organic Flowers Finger Mitt Peeling, (235kr) der er lavet med fermenteret aloe vera og krysantemum der hydrerer din hud maksimalt.

  #4 Sleep tight, tonight
  En natcreme og/eller maske, er endnu vigtigere at anvende over vinteren, da det er om natten hud regenererer fordi den ikke er udsat for miljømæssig påvirkning. Med et tykt lag af den rigtige creme til din hudtype (selvom du har fedtet/uren hud, skal du stadig bruge natcreme) kan du give din hud have alt det næring og fugt den har brug for og natten over, hvor den som sagt genopbygger og revitaliserer huden til en ny (kold) dag. Whamisas Organic Flowers Nourishing Cream med mango, avokado, kakao og sheasmør og er nærende, mild og Waterless og et godt bud på en creme der både kan bruges både morgen og aften.

   

  #5 Tilpas din rutine til sæsonen
  I vinterhalvåret kan det være hensigtsmæssigt at anvende produkter af federe konsistens, end hvad man anvender om sommeren. Det kan også være, at du har behov for at implementere et ekstra trin i din rutine. Hvis du for eksempel ikke bruger ansigtsolie om sommeren og har tendens til at blive knas-tør over snemandssæsonen, er det oplagt at tilføje dette plejende og beskyttende trin. Sørg for at finde frem til din optimale vinter-rutine ved at eksperimentere og brug den så slavisk, når du finder den version der giver den bedste effekt på din hud.

  Nyeste (og i øjeblikket eneste) ansigts-olie på webshoppen er Whamisa Organic Flowers Facial Oil til 315kr der bestykker mod ydre påvirkninger, imens den opbygger hudens elasticitet og lægger en naturlig barriere, der holder på fugt og næringsstoffer. Produktet indeholder olier fra argan, oliven, jojoba, gulerod, hybenrose og græskarkerner samt fermenterede blomsterudtræk.

  Stay warm!
  #itsasmallworldbeauty

  You Might Also Like...