Vi åbner snart !
Glæd dig til et inspirerende univers med Koreansk Beauty !

Nyhedsbrev

 • sæt værdi for fri fragt her

  400
 • 0.00 DKK
  Viden om K Beauty

  Undgå produkter med vand og opnå maksimal hydrering

  Du kender sikkert de reklamebilleder, hvor modellen plasker vand i ansigtet og samtidig reklamerer for et produkt, der skal fugte din hud? Derfor sætter mange af os også vand og fugt i samme hudpleje-kategori. Vand er dog ikke den bedste kilde til smidig og gennemfugtet hud, og bruges desværre i højere grad til at fortynde produkter for at de kan være billigere. Det har koreanerne for længst taget højde for i deres hudpleje, læs med her og bliv klogere på endnu en K-Beauty trend.

  Hvordan påvirker vand din hud?

  Vand er fugtgivende. Eller hvad? Beauty-tip nummer 1 er at drikke rigeligt med vand så din hud bliver fugtet indefra. Det er også helt korrekt, men i denne sammenhæng kommer fugtkilden indefra, og det er altså en anden historie. Hudplejeprodukter der indeholder vand kan kan virke udtørrende for huden, da vandet fjerner det øverste lag fedt der beskytter huden. Følelsen af at komme ud af et bad, tør og stram i ansigtet, er et resultat er vandets effekt, og denne følelse kan være endnu værre, hvis man lider af eksem. Den samme effekt kan gælde i produkter afhængig af hvor meget vand der er i. Selvom vand fra hanen og det vand, der findes i hudplejeprodukter, ikke er præcis det samme, så er det samme udtørrende effekt det har på de fleste hudtyper. Det er simpelthen en beauty-myte at ”vand giver fugt”. Hvis du tænker over det, ser du heller aldrig påstanden om at et produkt der ”Indeholder vand” er “super fugt for din hud” det er simpelthen fordi, det ikke er tilfældet. Christine Chang der er co-founder af det Koreanske beauty univers Glow Recipe, siger at, “Water-based skincare products actually take more away from your skin than they do to keep you feeling hydrated and glowing”.

  Billedresultat for dry skin sand

  Sådan ved du, om dit hudplejeprodukt indeholder vand

  På trods af viden om vands udtørrende eller neutrale effekt, består et ”fugtgivende” hudplejeprodukt ofte primært af vand, fordi det er en billig ingrediens der kan fylde og udvandre de aktive ingredienser. Du kan tjekke, hvad dit hudplejeprodukt primært består af ved at kigge på ingrediens-listen. Den ingrediens der udgør mest i produktet, vil stå først. Ser du Aqua eller Water øverst, har du ofte erhvervet dig et produkt med færre aktive ingredienser.

  Christine Chang der er co-founder af Glow Recipe siger at “Water-based skincare products actually take more away from your skin than they do to keep you feeling hydrated and glowing

  Billedresultat for ingredient list skin product

  Vælg hudpleje uden vand

  Produkter uden vand er mere effektive og bedre for hud der har brug for fugt, fordi de så primært består af olier og ekstrakter, der har en fugtgivende effekt på din hud. De fjerner ikke det naturlige fedtlag i løbet af dagen, men opbygger i stedet fugtbalancen.

  Hvis du kunne tænke dig at prøve Waterless produkter, er Whamis et godt valg. Alle Whamisas produkter er Waterless. Eksempelvis indeholder Whamisa Organic Flowers Nourishing Cream hovedsageligt aloe vera ekstrakt for at opretholde en fugtet, smidig hud. Whamisa Organic Flowers Water Cream indeholder fermenterede botaniske ekstrakter fra aloe vera blade, økologisk ris og olivenolie, der anvendes i stedet for vand for at give din hud fugt og næring.

  Whamisa Organic Flowers Water Cream 299kr

   

  Vil du læse mere om Waterless Skincare? Så check vores Pinterest board med linkede artikler https://pin.it/bvuh7xa7ejobwt eller disse blogindlæg : www.bustle.com  www.byrdie.co.uk

   

  You Might Also Like...