Vi åbner snart !
Glæd dig til et inspirerende univers med Koreansk Beauty !

Nyhedsbrev

 • sæt værdi for fri fragt her

  400
 • 0.00 DKK
  Viden om K Beauty Whamisa

  Den Koreanske rutine

  En lynguide til den koreanske 10 trins rutine/metode.

   

  Trin 1: Makeup-fjerner og olierens
  Få fjernet ALT snavs fra makeup, oliebaserede produkter og hverdagen.


  Trin 2: Vandbaseret rens
  Anvend dit “normale” renseprodukt for at fjerne resterende snavs som step 1 ikke fjernede. Selvom du ikke kan se det, er det der stadig…!

  Trin 3: Eksfoliator
  Hvis du har sensitiv hud, behøver du ikke altid at eksfoliere, men normale hudtyper opnår resultater ved at eksfoliere mindst to gange om ugen. Ved at eksfoliere fjerner du døde hudceller og foruden at rense, åbner du op for at dine produkter, kan få lov at træne ordenligt ind i huden, uden at blive blokeret af hudceller der samtidig får din hud til at se træt og kedelig ud. Der findes to slags eksfoliatorer: kemiske (med syre) og “fysiske” (med skrubbekorn).

  Trin 4: Toner
  Tonere er produktet der balancerer din huds pH-niveauer. Den er et essentielt trin i din hudpleje-rutine og kan anvendes med flere formål. Læs mere om hvorfor toneren er så vigtigt her.

  Trin 5: Essens
  Essens er en slags toner / serumhybrid lavet til at give fugt og hjælpe hudreparation og celleomsætning. Har du fedtet hud eller acne, er det vigtigt du vælger en essens der er den rigtige til din hudtype.

  Trin 6: Treatment
  Det er specielt i dette trin, her den individuelle del af hudplejerutinen kommer til udtryk. En treatment (booster, serum og ampuller, koncentrerede essenser) behandler de hudproblemer du er mest bekymret over. Det kan være alt fra træt/dull hud, store porer, pigmentering, rynker eller acne og meget mere!

  Trin 7: Sheet-masker
  Her bliver det rigtig Koreansk. Sheet-masker supplerer til det du gerne vil opnå med din hud/den udfordring du behandler, men kan også være et input af en anden art, hvis du pludselig synes du mangler for eksempel, glød eller et vitamin boost. Anvendelse af Sheet-masker er selvforkælelse og ren luksus og du kan bruge dem så ofte du vil.

  Trin 8: Øjencreme/essens
  Huden omkring øjnene er tynd, fin og kræver særlig behandling for ikke at tage skade. Gå ikke på kompromis her!

  Trin 9: Moisturizer
  Fugt er din route one til sund og glødende hud, så det er vigtigt at finde en fugtighedscreme, der passer til din hudtype. De kommer i mange former – alt fra emulsion, lotion, gel eller creme – som alle forsegler sig i fugt der udfylder huden og glatter fine linjer ud. 

  Step 10: Solcreme
  Hvis du vil undgå tidlig ældning og rynker er der kun en vej frem: Solcreme, solcreme, solcreme! Brug altid solcreme, også selvom det er vinter og mørkt! Solcreme er specielt vigtigt, hvis du anvender produkter med syre i.

  Der findes flere varianter af 10-trins rutinen. For at se andre udgaver besøg vores Pinterest board om emnet her.

  Du kan shoppe Whamisa produkter her

  You Might Also Like...