Vi åbner snart !
Glæd dig til et inspirerende univers med Koreansk Beauty !

Nyhedsbrev

 • sæt værdi for fri fragt her

  400
 • 0.00 DKK
  Viden om K Beauty Whamisa

  K-Beauty? Få din introduktion til fænomenet her

  Koreansk Beauty, også kendt som K-beauty, refererer til hudplejeprodukter og -ritualer, der stammer fra Korea. K-beauty er efterhånden kendt over hele verden for deres rutiner der inkluderer diverse produkter, såsom forskellige slags rens, toner, creams, kemiske eksfoliatorer, lotions, sheetmasker, essenser, sera, BB creme, og meget mere.

  Man siger, at Korea er 10 år foran i forhold til at udvikle effektivt og innovativt hudpleje. Det der har gjort K-beauty særligt populært i vesten, er de opsigtsvækkende, men virksomme ingredienser. Der er tale om alt fra snegleslim, med dens reparerende og lindrende effekt, til slange gift, der efter sigende skulle have en botox-lignende egenskaber, sågar krokodilleolie er en populært ingrediens. Der findes dog også mange mærker og produkter med veganske ingredienser i K-beauty, og Whamisa er et af de mærker, der ikke kun er Eco-certificeret men som også veganer venlig og næsten baseret på 100% naturlige ingredienser. Koreansk beauty er blevet et fænomen i hele verden – og med god grund – det virker!

  Med koreanske hudplejeprodukter kan du ”designe” en personlig rutine baseret på dine behov

  De omtalte rutiner har versioner med helt op til 14 trin. Der findes dog meget kortere rutiner der virker og man kan sagtens nøjes med få produkter, eller blot at integrere ét produkt i sin nuværende rutine – hvis man overhovedet har sådan en. Det essentielle er at forstå, at der i K-Beauty er mere ved hudpleje, end de blot 3 trin vi i vesten er vokset op med; rens, toner, creme. Med koreanske hudplejeprodukter kan du ”designe” en personlig rutine baseret på dine behov. Fordelen ved at have en skræddersyet rutine, er at man kan fokusere på specifikke udfordringer som hyperpigmentering, acne, tør hud, ”træt” hud eller en given kombination af nævnte – bare for at nævne nogle eksempler.
  Afhængig af ens konsistens- og mærke præferencer, kan man som K-beauty forbruger, shoppe rundt og teste indtil man finder et mærke/produkt man oplever som resultatskabende.

  Det essentielle er at forstå, at der i K-Beauty er mere ved hudpleje, end de blot 3 trin vi i vesten er vokset op med; rens, toner, creme.

  Denne illustration er fra Charlotte Chos fantastiske bog “The little book of skin care”

   

  Koreanske kvinders filosofi bag disse hudplejerutiner er at rutinen skal ses som en selvvalgt forkælelse fremfor en pligt. I mange asiatiske lande lægges der stor vægt på hudpleje fremfor makeuppen. Det handler nemlig ikke om hvor meget makeup man påfører for at se fejlfri ud. I stedet handler det om at tage sig af sin hud og indføre en skønhedsregime der er en del af ens rutine og livsstil.

  Det handler nemlig ikke om hvor meget makeup man påfører for at se fejlfri ud. I stedet handler det om at tage sig af sin hud og indføre en skønhedsregime der er en del af ens rutine og livsstil.

  Koreanere lærer fra barnsben, at det er vigtigt at tage sig af sin hud, hvilket er en medfaktor for hvorfor, specialt Koreanske kvinder, er kendt for deres smukke porcelænshud.

   

  Kunne du tænke dig at udforske mere om K-Beauty? Så hop over til vores Pinterest hvor du kan finde boards om forskellige Rutiner Koreansk Kultur eller Koreanske Makeup trends.

   

  You Might Also Like...