Vi åbner snart !
Glæd dig til et inspirerende univers med Koreansk Beauty !

Nyhedsbrev

 • sæt værdi for fri fragt her

  400
 • 0.00 DKK
  7 Skins metoden Toner Viden om K Beauty Whamisa

  7 Skin Method

  Af: Eva K – for It’s a Small World Beauty

  Mange hudplejetrends fra Korea kræver mange produkter og research, men nu er der dukket én op, som er simpel og billig, at springe med på. Denne metode kræver kun et enkelt produkt og langt mindre tid end 10 trins metoden. Faktisk er det eneste de to metoder har tilfælles, at de kan bruges af alle – uanset hudtype.

  Hvad er 7 Skin metoden?
  Grunden til det hedder 7 skin metoden er, at på koreansk kaldes toner for ‘skin’. På dansk vil det derfor hedde 7 toner metoden. 7 Skin metoden går kort sagt ud på, at påføre syv lag toner (eller kombineret toner og essens) efter hinanden. Ideen bag er, at din hud lettere kan absorbere tyndtflydende produkter, så du vil få mere ud af produktet eftersom det trænger ned i huden, frem for at fordampe fra hudoverfladen. De fleste af os går rundt med dehydreret hud (ja, også dig med fedtet hud) og denne metode hjælper med, at give huden et kæmpe fugtboost – uden at fedte det mindste. Derfor er 7 Skin metoden ideel til alle med dehydreret hud og særligt folk med kombineret og/eller fedtet hud.

  De fleste af os går rundt med dehydreret hud (ja, også dig med fedtet hud) og denne metode hjælper med, at give huden et kæmpe fugtboost – uden at fedte det mindste

  Hvordan gør man?
  Dette er en trend, hvor der er plads til at justere efter eget temperament. Du kan enten bruge metoden dagligt, et par gange ugentligt eller i kortere perioder som en slags kurforløb. Du kan også selv vælge om du vil bruge den samme toner syv gange eller kombinere flere forskellige. Det er dog en god ide at styre udenom tonere/essenser med syre (AHA, BHA o.s.v.) eller alkohol, da det bliver for voldsomt for huden, men ellers er der ingen “regler”. Her er Whamisa Organic Flowers Deep Rich Essence Toner perfekt, da den forbedrer hudens struktur, samt giver fugt og glød på nænsom vis. Dette er også årsagen til denne toner hurtigt er blevet et kultprodukt blandt skønhedsguruer indenfor k-beauty.

  Du vil efter få dage, kunne både se og mærke en forskel på huden. Den bliver mere spændstig, fugtet og strålende

  Ligesom med alt hudpleje, er det fornuftigt at indsluse teknikker og metoder, for ikke at chokere huden. Derfor bør du starte ud med tre lag og bygge på ugentligt. Det første lag toner påføres med en vatrondel og de resterende (2-6) lag med hænderne. Pres/klap toneren nænsomt ind i huden og arbejd altid nedefra og op, for at modvirke tyngdekraften og sætte gang i blodcirkulationen. Hæld ikke mere produkt i hænderne end hvad der svarer til en to-krone, da du hurtigt vil opleve at huden ikke kan nå at absorbere det inden næste lag. Efter hvert lag venter du 2-3 minutter inden det næste.

   

  Resultatet
  Du vil efter få dage, kunne både se og mærke en forskel på huden. Den bliver mere spændstig, fugtet og strålende. Fordi huden bliver pumpet med fugt, vil fine linjer og synes mindre tydeligt og du vil se friskere ud. Du vil også opleve færre milier (talgknopper) og komedoner (hudorme), eftersom dette også er “bivirkninger” af dehydreret og tør hud.

  Kort sagt er der ingen grund til ikke, at kaste sig ud i 7 Skin metoden. Det har en gavnlig effekt på de mest almindelige hudproblemer, din hud ser sund ud – som lige efter en professionel ansigtsbehandling – og det kræver kun et enkelt produkt.

  Kunne du tænke dig at udforske mere om K-Beauty? Så hop over til vores Pinterest hvor du kan finde boards om forskellige rutiner, Koreansk kultur eller Whamisa produkter

   

  Du kan shoppe Whamisa Tonere her

  You Might Also Like...